Doručenie zdarma z adresy 40,00 €

Puzdro na telefón

( počet produktov: 103 )

Pri vytváraní modelu Realme 12 Pro / 12 Pro Plus zostala spoločnosť Realme pri jedinečnom dizajne svojho predchodcu, ale tentoraz vytvorila krásnu tmavomodrú a zlatú farbu a vzhľad fotoaparátu navrhla v spolupráci s Olivierom Savéom, ktorý bol zodpovedný za pomoc pri navrhovaní obalov hodiniek, ako sú Rolex a Breitling. Použitie ekokože na zadnej strane smartfónu je nesporne hitom. Takýto originálny dizajn sa oplatí chrániť puzdrom pre Realme 12 Pro / 12 Pro+. Ak chcete dobre ochrániť nielen krásny dizajn, ale aj displej a fotoaparát, odporúčame prezrieť si našu ponuku príslušenstva pre Realme 12 Pro / Pro Plus na All4Mobi.sk

Zobraziť len Zobraziť len
KolorKolor
+ Rozšíriť- Skryť
ZnačkaZnačka
Typ prípaduTyp prípadu
MateriálMateriál
+ Rozšíriť- Skryť

V našej ponuke nájdete mnoho rôznych typov puzdier pre Realme 12 Pro / 12 Pro+. Ktoré z nich by ste si teda mali vybrať, aby spĺňalo vaše požiadavky? Výber dobrého puzdra môže byť ťažký, ale po prečítaní tohto článku sa určite budete vedieť rozhodnúť.

Ak chcete svoj smartfón ochrániť, ale nechcete zakryť jeho úžasný vzhľad, odporúčame vám priehľadné puzdrá pre Realme 12 Pro / 12 Pro+. Sú vyrobené z vysokokvalitného silikónu a v našej ponuke ich nájdete v základných tenkých variantoch a vo variantoch, ktoré viac chránia telefón v prípade pádu vďaka technológii zosilnených rohov. Majú tiež zvýšené okraje okolo fotoaparátu a obrazovky, takže napríklad v kancelárii alebo doma, keď položíte telefón na rovný stôl, sa šošovky nedotýkajú zeme, a preto sa nepoškriabu.

Pre tých, ktorí chcú svoj smartfón chrániť, ale zároveň mu dodať aj pracovnejší vzhľad, odporúčame peňaženkové puzdrá s chlopňou pre Realme 12 Pro / Pro+. Tieto puzdrá majú priestory na karty alebo iné drobné doklady a ich konštrukcia umožňuje polohovať smartfón do vodorovnej polohy, aby ste sa mohli pohodlne zúčastňovať na videokonferenciách alebo sledovať videá na Netflixe, YouTube alebo inej službe.

Pancierované puzdrá pre Realme 12 Pro / 12 Pro+ sú jedny z najlepšie chrániacich puzdier, ktoré nájdete v našej ponuke. Sú vyrobené pre tých, ktorí pracujú v podmienkach, kde je väčšia pravdepodobnosť pádu smartfónu z veľkej výšky. Sú tiež dobrou voľbou pre tých, ktorí požičiavajú svoj telefón deťom alebo sa jednoducho boja jeho poškodenia. S týmito krytmi sa toho už nemusíte obávať, ale ak puzdro nemá zabudovaný rám na ochranu displeja, odporúčame zakúpiť si sklo z našej ponuky, ktoré si môžete pozrieť TU 

Pre tých, ktorí chcú nahrávať videá pod vodou, používať telefón v bazéne alebo v mori, odporúčame naše vodotesné puzdrá pre Realme 12 Pro / Pro Plus. Majú certifikáciu IP68, takže si môžete byť istí, že sa telefónu nič nestane a zhotovené nahrávky a fotografie budú úžasnou pamiatkou.

Ak chcete chrániť obrazovku a zadnú stranu telefónu, ale nechcete skrývať jeho dizajn, odporúčame vám magnetické sklenené puzdro pre Realme 12 Pro / 12 Pro+. Je vyrobené z tvrdeného skla na zadnej strane aj na strane obrazovky a rámčeky sú z hliníka v rôznych farbách. Ide o jedno z našich najpredávanejších puzdier pre predchádzajúci model Realme.

FAQ - Často kladené otázky

#1 Aké detské puzdro pre Realme 12 Pro / 12 Pro+ si mám vybrať?

Najlepšou voľbou by tu bolo pancierované puzdro. Pri pádoch v takomto puzdre bude váš telefón Realme 12 Pro / Pro Plus v bezpečí a dobre chránený. Nezabudnite si však k nemu dokúpiť ochranné sklo na displej Realme 12 Pro / 12 Pro+.

#2 Bude tvrdené sklo pasovať k môjmu puzdru Realme 12 Pro / Pro Plus?

Väčšina našich skiel pre Realme 12 Pro / 12 Pro+ je navrhnutá tak, aby fungovala so všetkými zadnými krytmi. Ak sa však rozhodnete kúpiť sklo s čiernymi rámčekmi, odporúčame vám skontrolovať rozmery pevného skla pre Realme 12 Pro / Pro Plus a porovnať ich s maximálnymi rozmermi skla, ktoré sa hodí do vami zvoleného puzdra - každý kryt v našej ponuke má túto hodnotu uvedenú.

#3 Musím si kúpiť puzdro pre Realme 12 Pro / 12 Pro Plus 5G?

Pri kúpe puzdra pre Realme 12 Pro / Pro Plus vás možno napadne, či ho vôbec potrebujete, ak je zadná strana vyrobená z kože a nie zo skla. Použitie ekokože síce eliminuje problém s rozbitím zadnej strany, ale ako každý materiál sa časom opotrebuje. Ak chcete zachovať jedinečný vzhľad telefónu Realme 12 Pro / 12 Pro+ 5G a zaistiť jeho bezpečnosť pri páde, odporúčame zakúpiť kryty z našej ponuky na All4Mobi.sk Nebudete sa musieť stresovať náhodným poškodením a váš telefón vydrží dlhšie.

#4 Sú puzdrá pre Realme 12 Pro / Pro+ originálne?

Spoločnosť Realme pre tento telefón puzdro nevyrobila, ale všetky naše puzdrá sú kvalitné a od overených výrobcov. U nás nenájdete žiadne falzifikáty.

#5 Je telefón Realme 12 Pro vodotesný?

Realme 12 Pro má certifikáciu IP65, čo znamená, že ho môžete používať v daždi bez obáv z poškodenia. Stojí za to zdôrazniť, že Realme 12 Pro/12 Pro+ 5G možno náhodne ponoriť do vody až na 30 minút, ale výrobcovia smartfónov bohužiaľ neposkytujú akceptáciu záruky, ak sa smartfón pri kontakte s vodou poškodí. Preto na používanie pod vodou odporúčame vodotesné puzdro určené na potápanie.

IdoSell Trusted Reviews
4.77 / 5.00 251 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-30
Super!
2024-06-14
Som v lmi spokojná
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel