Doručenie zdarma z adresy 40,00 €

Puzdro na telefón

( počet produktov: 245 )

Kryty pre Samsung Galaxy S24 Ultra - ochrana a štýl na najvyššej úrovni

Hľadáte dokonalé puzdro pre svoj nový Samsung Galaxy S24 Ultra, ktoré by poskytlo ochranu a funkčnosť pre váš S24 Ultra? V našej ponuke nájdete puzdro, ktoré určite zabezpečí pohodlie aj bezpečnosť vášho smartfónu. Od tenkých puzdier, ktoré veľmi nezvyšujú konštrukciu smartfónu, cez o niečo hrubšie puzdrá, ktoré chránia fotoaparát a displej, až po najobrnené puzdrá, ktoré udržujú obrazovku a fotoaparát v bezpečí vďaka integrovanému ochrannému rámčeku z fólie a posuvnému krytu objektívu.

Zobraziť len Zobraziť len
KolorKolor
+ Rozšíriť- Skryť
ZnačkaZnačka
+ Rozšíriť- Skryť
Typ prípaduTyp prípadu
MateriálMateriál
+ Rozšíriť- Skryť
Do MagSafeDo MagSafe

Prečo si vybrať puzdro pre Samsung Galaxy S24 Ultra?

- Ochrana: Puzdro chráni telefón pred pádmi, nárazmi a poškriabaním.
- Štýl: Kryt dodá vášmu smartfónu nový a jedinečný vzhľad.
- Funkčnosť: Puzdro môže obsahovať ďalšie funkcie, ako sú priehradky na karty, stojan a magnet, ktorý je kompatibilný s magnetickými držiakmi do auta.

Ktoré puzdro si vybrať?

V našej ponuke nájdete mnoho skvelých puzdier pre Galaxy S24 Ultra. Ktoré by ste si mali vybrať, aby čo najlepšie vyhovovalo vašim preferenciám? Tu je niekoľko návrhov puzdier pre Samsung Galaxy S24 Ultra:

- Silikónové puzdrá pre S24 Ultra: Sú flexibilné a ľahké, ale nezväčšujú rozmery telefónu S24 Ultra a zároveň ho chránia pred poškriabaním.

- Pancierované puzdrá pre Samsung Galaxy S24 Ultra: Poskytujú najlepšiu ochranu telefónu Galaxy S24 Ultra pred pádmi a nárazmi a použitie zvýšených okrajov okolo fotoaparátu a obrazovky ho chráni pred poškriabaním, keď telefón leží na plocho. Najlepšie chrániace puzdrá pre Samsung Galaxy S24 Ultra sú Urban Armor Gear, Spigen, Love Mei, Supcase a mnoho ďalších puzdier, ktoré nájdete na XGSM.co.uk

- Kožené zadné puzdrá pre S24 Ultra: Sú elegantné a štýlové. Zvýšené okraje okolo obrazovky a fotoaparátu chránia pred poškriabaním, keď zariadenie Samsung Galaxy S24 Ultra leží na plocho. Dodávajú sa v rôznych krásnych farbách, ktoré váš telefón S24 Ultra odlíšia od ostatných.

- Klapkové puzdro pre Galaxy S24 Ultra: chráni displej telefónu pred poškriabaním a poškodením. Dodáva telefónu S24 Ultra elegantný a bizarný štýl. S funkciou stojana, takže sa môžete pohodlne zúčastňovať na videokonferenciách alebo sledovať svoje obľúbené filmy.

IdoSell Trusted Reviews
4.77 / 5.00 303 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-10-07
Rýchlosť dodania, tovar nepoškodený. Odporúčam
2024-09-23
Ok
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel